Meny

Bra att veta innan du bokar

Det är bra om du kan komma en kvart (15 min) tidigare än utsatt tid första gången. Du får då fylla i ett frågeformulär så oljor och behandlingar anpassas efter dig.

Det är bra om du inte ätit någon större måltid de närmaste två timmarna innan behandling, ej heller duschat. Tänk också på att om möjligt inte ha hårvårdsprodukter i håret.

Du har enbart trosor/kalsonger på dig under behandlingen och det är högst sannolikt att du kommer få olja på dessa - så ta inte på dig de finaste du har. Det finns ingen dusch på Flow and Inspiration så det kan vara lämpligt att ta med oömma kläder som ett ombyte efter behandlingen. 

 

Behandlingar utförs inte

Vid feber, infektion, inflammation i kroppen eller graviditet utförs inte någon Ayurvedisk behandling.

Om du är osäker på om du kan ta någon behandling, ring 0708 -102 673 

Hitta hit

Centralt i Vara på Torggatan 9 har jag min lokal. Parkering utanför gatan är 2 timmar men på Stora Torget kan man stå hela dagen utan problem.

Kontakt/Bokningar                             

För att personligen boka hälsorådgivning, behandlingar eller föreläsningar, ring 0708-102673 eller skicka e-post till therese@flowandinspiration.se

Du kan också boka Ayurvedisk hälsorådgivning eller behandling direkt på www.bokadirekt.se

Vid avbokning

Av- eller ombokning ska ske senast kl 12.00 dagen innan. Vid senare avbokning samt vid missad tid utgår full betalning. Har du bokat via bokadirekt.se så gör du även din avbokning där annars ring 0708-102673 eller maila info@flowandinspiration.se

Betalning

Det går bra att betala både med kort och kontanter. Jag använder mig av IZettle som tar de vanligaste korten som Visa och Mastercard.

Vill du betala med presentkort, medtag då detta vid ditt besök. Presentkort med utgånget datum är ej giltiga så kontrollera så det inte har gått ut. Borttappade presentkort ersättes ej. 

Presentkort

Det går bra att köpa presentkort på Flow and Inspiration. Giltighetstiden är 1 år från utfärdat datum.

Aktuellt