Meny

Individuell/Personlig Yoga

Hitta din yogaväg utifrån dina förutsättningar!

 

Individuellt/Personligt yogaprogram 90 min 1225:-

Alla är vi olika och har olika förutsättningar i livet och vardagen. Med ett individuellt yogaprogram får du tillfälle att utvecklas i yogan, helt i din egen takt.

Först går vi igenom vad det är du önskar med din yoga, hur du upplever din hälsa och om du har eventuella obalanser. Detta kan göras per telefon eller om vi träffas personligen. Därefter får du ett skräddarsytt program som är anpassat för dig och dina specifika behov som innefattar ett längre yogaprogram med asanas (kroppspositioner), pranayama (andningsövningar), mudras och förslag på djupavslappning men också ett program som är indelat i flera mindre pass under dagen, så du lättare ska kunna får in yogan i din vardag.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga för att få ett personligt yogaprogrem.

 

Ayurvedisk hälsorådgivning med pulsläsning + Individuellt/Personligt yogaprogram 150 min  1695:-

Här får du en kombinerad ayurvedisk hälsorådgivning med ett personligt yogaprogram (enligt ovanstående) som också är anpassat efter de eventuella obalanser som framkommer under pulsläsningen.

Du får ayurvediska råd och rekommendationer som kostförslag, motion, dagliga rutiner, behandlingar osv. Ibland kan också ayurvediska kosttillskott och kurer rekommenderas. 

 

Ring för tidsbokning: 0708-102673 eller maila info@flowandinspiration.se

 

 

 

Aktuellt