Meny

Sommar erbjudande! 

Läs mer och boka på www.bokadirekt.se

Abhyanga 550:- (ord.pris 650:-) 60 min

Abhyanga är en mjuk helkroppsmassage med varm örtmedikerad olja, från topp till tå. Systematiskt masseras hela kroppen med långa, lugna, svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystemet, muskler och leder mjukas upp, lugnande och lämplig vid stress, avslappnande för kropp och sinne samt bra vid stelhet och frusenhet.

Motverkar trötthet och förbättrar sömnen. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter. 
 

Marma 595:- (ord.pris 695:-) 60 min

Marmabehanling är en unik behandling för kropp och sinne. Den är avslappnande, välgörande och påverkar de subtila energiflödena. Blockeringar löses upp så energin/livskraften kan flöda fritt igen.
Marmapunkter är speciella ayurvediska energipunkter på kroppen liknande akupunkturpunkter. En utvald blandning av aromaoljor appliceras med mycket lätt beröring på olika marmapunkter över hela kroppen.

 

Garshan 550:- (ord.pris 650:-) 60 min

Torr helkroppsmassage med råsidenvantar. Massagen ökar förbränningen, ämnesomsättningen och renar lymfsystemet. Dessutom motverkar den celluliter, trötthet och gynnar viktnedgång. Ges med fördel under våren och mycket lämplig vid Kapha obalanser. Avslutas med en kort Abhyanga.

 

Vishes 550:- (ord.pris 650:-) 60 min

Helkroppsmassage med lite kraftigare tryck i rörelserna än Abyanga för att öka stimuleringen/genomblödningen av musklerna. Massagen har abyangans effekter men kan också lösa djupare liggande spänningar samt lindra stelhet och värk.

Bra för dig som tränar mycket då den mjukar upp leder och muskler på ett skonsamt sätt och får kroppen att slappna av.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuellt