Meny

Sommarerbjudande Augusti

Under Augusti månad är det sommarerbjudande på flera favorit behandlingar som Abhyanga, Marma m.fl.      

Passa på att unna dig en skön massage!

Läs mer och boka på www.bokadirekt.se

 

Abhyanga

Abhyanga är en mjuk helkroppsmassage med varm örtmedikerad olja, från topp till tå. Systematiskt masseras hela kroppen med långa, lugna, svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystemet, muskler och leder mjukas upp, lugnande och lämplig vid stress, avslappnande för kropp och sinne samt bra vid stelhet och frusenhet. Motverkar trötthet och förbättrar sömnen. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter. 
 

Marma

Marmabehanling är en unik behandling för kropp och sinne. Den är avslappnande, välgörande och påverkar de subtila energiflödena. Blockeringar löses upp så energin/livskraften kan flöda fritt igen.
Marmapunkter är speciella ayurvediska energipunkter på kroppen liknande akupunkturpunkter. En utvald blandning av aromaoljor appliceras med mycket lätt beröring på olika marmapunkter över hela kroppen.

 

Garshan

Torr helkroppsmassage med råsidenvantar. Massagen ökar förbränningen, ämnesomsättningen och renar lymfsystemet. Dessutom motverkar den celluliter, trötthet och gynnar viktnedgång. Ges med fördel under våren och mycket lämplig vid Kapha obalanser. Avslutas med en kort Abhyanga.

 

Swedana

Ordet Swedana betyder "att svettas". Behandlingen görs i ett swedanatält där huvudet är utanför tältet och kroppen behandlas med vattenånga. Värme har en viktig terapeutisk funktion för att balansera och rena kroppen.

Detta lindrar, rensar och minskar fettvävnaden och muskelspänningar. Efteråt känner man sig ofta glad och lätt i kroppen och sinnet.

Swedana är bra för att öka rörligheten i kroppen, vid värk och tyngdkänsla, för att förbättra blodcirkulationen och göra kroppen mjuk

 

Shirodhara

Shirodhara ger en djup avslappnad känsla som motverkar oro och sömnproblem. Lugnar nervsystemet. Bra vid spänningshuvudvärk eller bara för att koppla av.

Behandlingen inleds med en huvudmassage och avslutas med en varm skön oljeström som sakta rinner fram och tillbaka över pannan.

 

 

                                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuellt

Vill ni ha en kurs eller ett föredrag om Ayurveda eller yoga?

Då är ni välkomna att höra av er. Jag kommer ut till din arbetsplats eller om ni är ett gäng som vill göra något tillsammans.

Mer information