Meny

MUDRA WORKSHOP

Tisdag 14/5 kl 18.30-ca20.30      225:-/deltagare

Sista anmälningsdag: 8 maj

Vår kropp är enligt Ayurveda uppbyggd av de fem elementen - luft, rymd, eld, vatten och jord. Genom mudras kan man balanserar dessa fem element i vår kropp -  såväl psykiska som fysiska obalanser genom att styra vår Prana - livskraft - till de olika områdena. Mudras hjälper till att skapa en inre styrka, eliminerar trötthet, oro och ångest, hjälper till att minska stress, lugnar sinnet och skärper vår intuition. 

Du behöver inte sitta i meditation, pranayama eller annat för att utföra det. Utan kan göras när som helst under dagen - när du sitter på tåget, tittar på tv, promenerar eller hur just du fördriver din tid. 

Regelbunden träning av mudras kan även bidra till att öka flexibiliteten och rörlighet av dina händer, handleder, armar och axlar, öka mental skärpa och koncentration, lindra symptom på vanliga sjukdomar och utveckla en regelbunden meditation samt inre frid.

På workshopen går vi igenom och provar olika mudror som du lätt kan använda i vardagen. Vissa mudras kommer vi också koppla ihop med pranayama (andningsövningar)

Litet kompendium ingår.

Aktuellt

Vill ni ha en kurs eller ett föredrag om Ayurveda eller yoga?

Då är ni välkomna att höra av er. Jag kommer ut till din arbetsplats eller om ni är ett gäng som vill göra något tillsammans.

Mer information