Meny

Restorative Yoga

Söndagar kl 17.30-19.00    Start vecka 38  6 ggr   795:-

Lördagen den 21/9 finns det möjlighet att prova Restorative Yoga utan kostnad. Gäller för dig som inte tidigare har provat eller gått en kurs på Flow and Inspiration. Anmälan görs via bokadirekt

 

Restorativeyoga är en meditativ och terapeutisk form av yoga grundad ur iyengaryoga med syfte att läka kroppen från stress, sjukdom och eventuella skador med fokus på vårt energisystem. Både kroppen och sinnet behöver återhämtning för att fungera optimalt. Genom djupavslappning stimulerar vi det parasympatiska nervsystemet och lugnar ner våra inre organ, vilket ger vår kropp möjlighet till självläkning. 

I Restorative Yoga använder vi flera propps (klossar, filtar och bolster) för att avlasta kroppen när vi placerar den i sköna och bekväma positioner. Vi landar i varje position under en längre tid, ända upp till 10-20 minuter, vilket gör att vi verkligen kan slappna av och släppa taget  för att skapa återhämtning.Att placera kroppen i olika positioner och vila ger en oerhörd kraft till vår kropp för att kunna läka sig själv under perioder av oro, trötthet och livsomställningar.

Restorative yoga passar alla utövare som vill förebygga/är i behov av återhämtning på grund av  stress oro, utmattning, sömnproblem och livsomställningar.Kan vara otroligt utmanande för en del av oss - då det kan vara svårt att slappna av och släppa kontrollen.

 

Aktuellt

Vill ni ha en kurs eller ett föredrag om Ayurveda eller yoga?

Då är ni välkomna att höra av er. Jag kommer ut till din arbetsplats eller om ni är ett gäng som vill göra något tillsammans.

Mer information