Meny

Klassisk Yoga - Yoga & Meditation

Onsdagar kl 17.30-19.00   6 ggr  v 17.30-19.00   v 4-9   795:-

Lugn HathaYoga enligt Satyananda Yoga traditionen som betonar hela människan genom mjuka flöden som ger en känsla av styrka, lugn och mjukhet. Varje lektion inleds med asanas som är de fysiska rörelserna som stärker kroppen och alla dess funktioner. Övningarna utförs medvetet och i samspel med andningen. Klassisk yoga innefattar också pranayama (andningsövningar), djupavslappning  och meditation. Dessa tekniker lösgör spänningar i kroppen så energiflödet ökar. 

Både för dig som är nybörjare och till dig som tidigare har erfarenhet av yoga. Alla kan delta då klassen anpassas efter deltagarna.

Varma sköna kläder som är lätta att röra sig i samt egen yogamatta om man vill. Undvik att ha ätit någon större måltid (2-3 timmar) innan lektionen. Något lättare, som en frukt går bra att äta timmen innan.

 

 

 

 

 

Aktuellt

PAUS - Yinyoga v 15-17

Efter rådande omständigher har jag valt att pausa yogan vecka 15 -17. Om allt fungerar så kör jag igång med yogan igen vecka 18/19 och förlänger helt enkelt terminen någon vecka, så vi kan yoga de sista 5 gångerna som är kvar.

Namaste!

Mer information